Hyppää sisältöön
03.09.2024

Keravalla halvimmat siirtohinnat Suomessa

Asuinpaikka vaikuttaa merkittävästi sähkön siirtohintoihin Suomessa, ja erot voivat olla huomattavia.

Kuka kissan häntää nostaa, ellei kissa itse? Viime toukokuussa Suomen edullisin sähkön siirtohinta oli Keravalla, jossa omakotitalon asukas maksoi keskimäärin hieman yli 950 euroa vuodessa. Mehän emme maksa osinkoja, vaan jyvitämme meidän mahdolliset voittomme edullisiin sähkön siirtohintoihimme.

Suomen kalleimmat siirtohinnat olivat lähes kaksinkertaiset verrattuna Keravaan, mikä korostaa alueellisten erojen merkitystä. Siirtohintoihin vaikuttavat muun muassa verkon rakentamisen ja ylläpidon kustannukset, jotka ovat korkeampia esimerkiksi haja-asutusalueilla ja metsäisillä järvialueilla.

Meidän alueemme asiakkaat hyötyvät alueen tiiviistä asutuksesta ja lyhyistä etäisyyksistä, mikä pitää siirtohinnat alhaisina. Keravan Energia onkin loistava esimerkki siitä, miten paikallinen toimija voi tarjota asiakkailleen edullisia ja luotettavia palveluita. Suomessa on 77 sähköverkkoyhtiötä, joista jokaisella on omalla alueellaan monopoli sähkönsiirrossa, mutta meidän edulliset hintamme ovat erinomainen esimerkki siitä, miten tehokkuus ja asiakaslähtöisyys voivat tuoda säästöjä asiakkaille.

Sulje
Search