Skip to content
03.09.2024

Kervo har de billigaste överföringspriserna i Finland

Bostadsorten har en betydande inverkan på elöverföringspriserna i Finland, och skillnaderna kan vara stora.

Vem lyfter på kattens svans, om inte katten själv? I maj var det billigaste elöverföringspriset i Finland i Kervo, där en villaboende i snitt betalade drygt 950 euro per år. Kervo Energi ger ingen vinstutdelning, utan vi investerar våra potentiella vinster i våra överkomliga elnätspriser.

De dyraste överföringspriserna i Finland var nästan det dubbla jämfört med Kervo, vilket understryker vikten av regionala skillnader. Elnätspriserna påverkas bland annat av kostnaderna för att bygga och underhålla nätet, som är högre till exempel i glesbygd, skog- och sjöområden.

Kunderna i vårt område drar nytta av den tät bebyggelse och korta avstånd, vilket håller nätpriserna låga. Kervo Energi är ett bra exempel på hur ett lokalt nätbolag kan erbjuda sina kunder prisvärda och pålitliga tjänster. Det finns 77 elnätsföretag i Finland, som vart och ett har monopol på elöverföring inom sitt eget område, men våra låga priser är ett utmärkt exempel på hur effektivitet och kundorientering kan ge kunderna besparingar.

Stäng
Search